Категории продукти

<div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%86%D0%B0/622229624531271?ref=hl" data-width="450" data-layout="box_count" data-action="like" data-show-faces="true" data-share="true"></div>

 


 
 

Скъпи приятели,

 

отново заредихме от красивите дизайнерски колекции на Scrapmir нови и допълнихме старите изчерпани продукти!

Разгледайте новите ни предложения при дизайнерските щанци на Fantasy Dies и Lady E Design!

А ако Ви е приятно и любимо да създавате нежни и почти реални цветя от фоумиран, обърнете внимание на новите видове и цветове! Съвсем скоро ще допълним и количествата и цветовете ирански фоумиран с дебелина 0.8мм. Очаквайте още и нов утвърден бранд на крафтърският пазар в нашето магазинче!

А за следващата седмица нямам търпение да Ви изненадаме с нови дизайнерски хартиени колекции, но за тях ще споделим по-нататък.

 

 

 

Използвайте свободното време за любимите хора и хоби!

Бъдете здрави и се пазете!

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 

Важно: Вече няма да получавате касов бон за продадените артикули от нас. За да получите документ за покупката, моля, изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от  куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и заплащане в брой.

          Ако Ви е необходимо издаването на фактура за покупката от нашия магазин, е достатъчно при самата поръчка да впишете всички необходими данни за издаването ѝ, или да ги добавите в полето "Специални указания" при приключване на поръчката.

          Можем да Ви издадем фактура за комбинирано плащане с ППП, при което следва при получаване на поръчката си да изискате от куриера разписката за ППП и да я прикрепите към фактурата.

         Можем да Ви издадем фактура за плащане по банков път, за което ще е необходимо предварително да преведете по банков път сумата за продуктите, които желаете да закупите, по издадена от нас фактура. След получаване на сумата по нашата сметка ще Ви бъде изпратена вашата поръчка.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Вдъхновението дебне отвсякъде, бъдете креативни!
  Продуктите и материалите ще намерите при нас!

 

 

 

 

 

 

ръчно изработени картички