Категории продукти

<div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%86%D0%B0/622229624531271?ref=hl" data-width="450" data-layout="box_count" data-action="like" data-show-faces="true" data-share="true"></div>

 


Скъпи приятели,

 

отново заредихме някои изчерпани продукти - дизайнерски хартии, пънчове, печати, щанци за изрязване, фолио, няколко вида дъски за биговане и изрязване, цветя и други! За да не пропускате информация за новите ни продукти, нови зареждания и всякакви активности можете да следите страницата ни във фейсбук "Крафт нещица"!

 

 

Вдъхновението дебне отвсякъде, бъдете креативни!
  Продуктите и материалите ще намерите при нас!

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Скъпи приятели и клиенти,

 

за наше голямо съжаление се налага да променим таксите за доставка! Както и досега сме правили, отново ще поемаме част от таксата за доставка на всяка ваша поръчка!
Всички поръчки, които предстои да бъдат изпратени на и след 15 май 2019г., ще бъдат с новите такси за доставка, съобразени с новите тарифи на "Еконт Експрес". А именно:

 

1. При доставка „до поискване в офис на Еконт Експрес”  на територията на Р.България – за поръчки със стойност на продуктите до 29.99лв - 4.50лв, а за поръчки със стойност на продуктите над 30.00лв - 3.50лв

 

2. При доставка „до врата” на личен/служебен адрес на територията на Р.България от куриерска фирма "Еконт Експрес" - за поръчки на стойност до 29.99лв - 7.50лв, а за поръчки на стойност над 30.00лв - 6.50лв

 

3. Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес - при поръчка на продукти с обща стойност над 100 лв, няма да имате такса за доставката. Не важи при доставка до личен/служебен адрес с куриерска фирма Еконт Експрес. Не важи и при промоционални предложения и други отстъпки.

 

ВАЖНО: Всякакви изключения като "фиксиран час", доставка до личен адрес в почивен ден - събота и др., ще оскъпяват стойността на доставката и таксата за доставка ще бъде по-висока от посочените твърди цени в сайта и при поръчката, в зависимост от цените и условията на съответната куриерска фирма.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 

Важно: Вече няма да получавате касов бон за продадените артикули от нас. За да получите документ за покупката, моля, изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от  куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и заплащане в брой.

          Ако Ви е необходимо издаването на фактура за покупката от нашия магазин, е достатъчно при самата поръчка да впишете всички необходими данни за издаването ѝ, или да ги добавите в полето "Специални указания" при приключване на поръчката.

          Можем да Ви издадем фактура за комбинирано плащане с ППП, при което следва при получаване на поръчката си да изискате от куриера разписката за ППП и да я прикрепите към фактурата.

         Можем да Ви издадем фактура за плащане по банков път, за което ще е необходимо предварително да преведете по банков път сумата за продуктите, които желаете да закупите, по издадена от нас фактура. След получаване на сумата по нашата сметка ще Ви бъде изпратена вашата поръчка.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Вдъхновението дебне отвсякъде, бъдете креативни!
  Продуктите и материалите ще намерите при нас!

 

 

 

 

 

 

ръчно изработени картички