Категории продукти

<div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%86%D0%B0/622229624531271?ref=hl" data-width="450" data-layout="box_count" data-action="like" data-show-faces="true" data-share="true"></div>

 

 

 

 

Лятото си отива, но времето е повече от прекрасно!
Ние също искаме да ви зарадваме с

 

ГОЛЯМАТА НИ РАЗПРОДАЖБА!

 

От днес - 17 септември до 23.59ч. на 23 септември 2018г. ще имате възможност да се сдобиете с любими и мечтани дизайнерски хартии, хартиени елементи, мастила, печати, щанци за изрязване и всякакви продукти за декорация! Общо над 600 продукта с отстъпки до 50%!
 

Можете да ги разгледате подробно в категория "ПРОМО ПРОДУКТИ" .

Не се комбинира с други ваучери и отстъпки, нито с безплатна доставка.

 

Вдъхновението дебне отвсякъде, бъдете креативни!

  Продуктите и материалите ще намерите при нас!

Успешна учебна година!
Боряна и Калин

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

 

Скъпи приятели и клиенти,

 

поръчките направени след 12ч. на 14 септември до 18ч. на 16 септември 2018г. ще бъдат обработени и изпратени на 17 септември 2018г.

Поръчките направени след 18ч. на 16 септември до 12ч. на 18 септември, ще бъдат обработени и изпратени на 18 септември 2018г.

 

Успешна учебна година, изпълнена с много усмивки, положителни емоции и творчество!

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Крафт нещица" е онлайн магазин за крафтъри, творци, ентусиасти и хора с афинитет към красивото и оригиналното.

 

За крафтърите - творците на ръчно изработени изделия има богат избор от подбрани крафт материали и пособия в различни стилове, за постигане на уникални творчески шедьоври. Можете да изберете дизайнерски хартии с богата палитра от цветове и десени, щанци за рязане на оригинални форми и изображения, стенсили и маски за страхотни фонове и детайли, печати с идейни фигури, красиви ръчно изработени цветя от мълбери хартия, разнообразни брадсове, айлети, висулки, перли и кабошони, молдове/калъпи с красиви форми и орнаменти и няма да спрем дотук ... Всичко това ще придаде желания ефект на всеки Ваш дизайнерски проект и ще Ви даде разнообразие от опции и идеи за изработката на оригинални подаръци, неповторими поздравителни картички, албуми или тефтери, красиви свещи и сапуни, декорирането на всяко нещо, на което желаете да придадете оригинален вид и вдъхнете живот.


В сайта може намерите стилни ръчно изработени картички за рожден ден, за да направите Вашия подарък наистина неповторим, изискани сватбени картички, за да оставите своите емоционални пожелания за специалния ден, поздравителни картички за различни празници –Свети Валентин, баба Марта, 8-ми март, Великден, Коледа, Нова година. Всички картички са авторски / дизайнерски, имат уникална визия, направени са с голям творчески заряд, целят да предизвикат положителна емоция и да съхранят радостните спомени от красивите моменти.


Дизайнерските подаръци са в отделна секция и отразяват творческия темперамент на автора им.

 

Създадохме всичко това за Вас, за да Ви помогнем да бъдете необикновени.

 

ръчно изработени картички