Категории продукти

Крафт нещица

Страхотни дизайнерски КАРТИЧКИ ЗА РОЖДЕН ДЕН

Най-личният празник за всеки от нас е нашият рожден ден. Но както се пее в една песничка „За съжаление рожденият ден е само веднъж в годината!” и  затова ние смятаме, че този ден трябва да е специален и незабравим. Нашият скромен принос за това е, че изработваме и Ви предлагаме елегантни, дизайнерски, ръчно изработени картички за рожден ден, всяка от които носи свое послание и стил.  С  тях дори едно скромно „Честит Рожден Ден!” е  достатъчно, за да направи силно впечатление.

    

Всяка картичка за рожден ден има свой характер и носи различен дух, за да може по-лесно да изберете подходящата за вашия рожденник.  

 

Може да направите своя избор измежду :

· забавни и жизнерадостни поздравителни картички за рожден ден на бебе,

· готини картички със свежо излъчване за рожден ден на деца,

· елегантни и нежни ЧРД картички за изискани дами,

· стилни и шикозни картички „Рожден Ден” за мъже.

 

В зависимост от пожеланията за рожден ден, които ще отправите, от темперамента на човека, към когото ще ги насочите, от неговия вкус и вашите лични предпочитания Ви предлагаме и вариант за изработка на картичка за РД по поръчка.  

 

Също така ви предлагме и персонализиране на картичката за рожден ден и поставяне на вашето пожелание по ефектен начин в самата картичка.

 

Имайте предвид, че когато пожелаете „Честит Рожден Ден!” с оригинална и изящна картичка, Вие демонстрирате специално отношение към човека, на когото я подарявате!

 

                                                                                         Бъдете необикновени!

«1»

Продукти

Цена: 8.90лв.
Цена: 9.90лв.
Цена: 8.90лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 7.90лв.
Цена: 6.90лв.
Цена: 6.90лв.
Брой:
Брой:
Брой:
«1» Страница 1 от 1