Категории продукти

Крафт нещица

КАРТИЧКИ

Подкатегории

Сладурски, ръчно изработени КАРТИЧКИ ЗА ДЕЦА (4)

Нашите детски картички са създадени, за да радват малките им притежатели, при това не само в момента, в който им бъдат подарени, но и впоследствие. Ще сме постигнали целта си напълно, ако те останат като аксесоар в детския кът.  Всички картички за деца излъчват жизнерадостно насторение, те са пъстри, със забавни форми и елементи. Най-ценното за нас е детската усмивка, която се надяваме картичките ни да предизвикат. Насърчавайте децата да творят и да мечтаят!

                                                                                   Бъдете необикновени!

Елегантни дизайнерски СВАТБЕНИ КАРТИЧКИ (2)

Сватбата е един от най-трепетните моменти за всяка влюбена двойка.


По традиция на младоженците се подаряват подаръци, но в наше време все по-често се предпочита да се дадат пари в плик с поздравителна картичка. И тъй като това е един специален и неповторим ден за новото семейство, ден в който те заслужават всичко да е стилно и красиво в тяхна чест, ние ви предлагаме да поднесете вашите топли и искрени пожелания за сватба в ефектна изискана дизайнерска сватбена картичка.

 

Уверени сме, че колекцията ни от сватбени картички ще задоволи и най-взискателните. Всички картички за сватба са като едно малко бижу, което ви гарантира, че вашите сватбени пожелания ще бъдат запазени дълго и дълго ще радват младата двойка.


В случай, че на вас ви предстои да създадете ново семейство и желаете да направите шикозна и запомняща се сватба, може да използвате нашите картички за сватба като оригинални сватбени покани. Ние можем да ви съдействаме за персонализирането им.

                                                                                               Бъдете необикновени!

Страхотни дизайнерски КАРТИЧКИ ЗА РОЖДЕН ДЕН (6)

Най-личният празник за всеки от нас е нашият рожден ден. Но както се пее в една песничка „За съжаление рожденият ден е само веднъж в годината!” и  затова ние смятаме, че този ден трябва да е специален и незабравим. Нашият скромен принос за това е, че изработваме и Ви предлагаме елегантни, дизайнерски, ръчно изработени картички за рожден ден, всяка от които носи свое послание и стил.  С  тях дори едно скромно „Честит Рожден Ден!” е  достатъчно, за да направи силно впечатление.

    

Всяка картичка за рожден ден има свой характер и носи различен дух, за да може по-лесно да изберете подходящата за вашия рожденник.  

 

Може да направите своя избор измежду :

· забавни и жизнерадостни поздравителни картички за рожден ден на бебе,

· готини картички със свежо излъчване за рожден ден на деца,

· елегантни и нежни ЧРД картички за изискани дами,

· стилни и шикозни картички „Рожден Ден” за мъже.

 

В зависимост от пожеланията за рожден ден, които ще отправите, от темперамента на човека, към когото ще ги насочите, от неговия вкус и вашите лични предпочитания Ви предлагаме и вариант за изработка на картичка за РД по поръчка.  

 

Също така ви предлагме и персонализиране на картичката за рожден ден и поставяне на вашето пожелание по ефектен начин в самата картичка.

 

Имайте предвид, че когато пожелаете „Честит Рожден Ден!” с оригинална и изящна картичка, Вие демонстрирате специално отношение към човека, на когото я подарявате!

 

                                                                                         Бъдете необикновени!

Елегантни дизайнерски КАРТИЧКИ ЗА ИМЕН ДЕН (3)

Болшинството имени дни са свързани с празници на светци. Любопитен факт е, че всеки трети ден от годината е имен ден. При толкова много имени дни често ни се налага да измисляме и търсим подходящ подарък.

 

Изисканите картички за имен ден, които ви предлагаме, могат да бъдат прекрасен подарък, в комбинация с бутилка качествено вино, например.


Изненадайте приятно вашите близки и любими хора като им пожелаете „Честит Имен Ден!” в шикозна, дизайнерска, ръчно изработена картичка!


Зарадвайте вашия именник с оригинално пожелание за имен ден поднесено по атрактивен начин и в стилна опаковка!


Нека вашите поздрави за имен ден бъдат съхранени дълго време!

 

Бъдете необикновени!

 

КАРТИЧКИ ЗА РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ (6)

Предлагаме ви очарователни, дизайнерски картички, с които вашите пожелания и поздрави по всякакъв повод ще изглеждат елегантни и стилни.

 

Може да комбинирате тези поздравителни картички с всякакви подаръци, с бутилка вино, с букет цветя, с кутия шоколадови бонбони, с торта, с бижута, със сувенири или просто с голяма усмивка.

    

С тези картички можете да кажете елегантно: „Липсваш ми!” или „Обичам те!”, да поднесете своето „Благодаря!” или да поздравите с "Честит Рожден Ден!" , "Честит Имен Ден!", "Честито бебе!", "Честит Свети Валентин!", "Честита Коледа!", 

"Честита Нова Година!", "Честит 8 Март!", "Честита Баба Марта!", "Честит празник!"

 

Поднесете пожеланията си по ефектен начин и нека вашият подарък бъде неповторим!

 

                                                                                           Бъдете необикновени!

Сладурски дизайнерски КАРТИЧКИ ЗА БЕБЕ (1)

Раждането на бебе е най-радостният и запомнящ се момент за всеки родител. Създаването на нов живот е може би най-важната мисия на всеки човек и е една от основните човешки ценности.

 

Ако искате да отправите своите мили пожелания за бебе по незабравим начин, ви предлагаме жизнерадостни картички за бебе, с които да впечатлите младите родители.


Тези картички са подходящи и за пожелания за рожден ден на бебета и деца. В този случай те ще радват и малките им притежатели, а не само техните родители.
 

Спокойно можете да ги ползвате и като картички за кръщене или друг повод за празнуване на някой малчуган.
                                                                                   Бъдете необикновени!

Очарователни дизайнерски КАРТИЧКИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН (1)

 

 

 

 

В деня на влюбените, Свети Валентин, хората правят различни жестове и подаръци към любимите си, за да изразят своята любов и привързаност. По обичай влюбените си разменят любовни стихове и пожелания за Свети Валентин, като още от средните векове става традиция тези послания да се разменят в картички за Свети Валентин, т.нар.валентинки.

 

В нашето съвремие като други характерни подаръци за Свети Валентин са се наложили шоколадовите бонбони и бижутата. Предпочитаната форма на подарък за Свети Валентин е тази на един от символите на празника – сърцето, а предпочитаният цвят е червеният. Цветя за любимата за Св Валетнин – разбира се! Независимо от подаръците, най-личното и съкровено в този празник си остава пожеланието.

 

За да бъде вашето романтично послание истински вълнуващо ви предлагаме да го поднесете в дизайнерска, ръчно изработена картичка за Свети Валентин.

 

Тези картички са различни от многотиражните, масово произвеждани  картички за Св Валентин. Те са направени с внимание, старание и много любов. Подарявайки една от тях на любимия си човек вие му показвате, че той е специален за вас.

Бъдете необикновени!

Дизайнерски КАРТИЧКИ ЗА КОЛЕДА (8)

Рождество Христово или Коледа е най-големият християнски празник. Празникът освен като рождение на Божия син има и символично значение като празник на новото зараждане, на новата вяра, на новата истина, на новата надежда.


Традиционно Коледа се празнува в семеен кръг и с най-близките хора, до огрятата от светлина, празнично украсена елха, която създава очарователна топла атмосфера  в студената зимна вечер.


По повод на празника традиционно се разменят коледни пожелания за здраве, късмет, плодородие и сбъдване на мечти и желания. Основният поздрав е „Честито Рождество Христово!” или „Честита Коледа!”.


Предлагаме ви да поднесете своите пожелания за Коледа в ефектни, дизайнерски коледни картички, с които ще направите силно и трайно впечатление на най-близките си хора. За вас сме изработили картички за Коледа, които носят весел дух и зареждат с празнично настроение.


Изненадайте с картичка за Коледа и свой колега или бизнес партньор!


При нас ще намерите само ръчно изработени коледни картички, както повелява традицията в работилницата на Дядо Коледа!

                                                                                      Бъдете необикновени!

КАРТИЧКИ ЗА НОВА ГОДИНА (7)

Интересен факт е, че посрещането на нова година се чества с празненства от хиляди години, още от времената на древните шумери. Като празник Нова година е символ както на новото начало, така и на надеждата, че новата година ще е по-добра от предишната.


Поздравете с „Честита Нова Година!” и отправете своите новогодишни пожелания към близки и приятели по един оригинален начин – с дизайнерски новогодишни картички! Пожелайте им една щастлива нова година, много здраве и берекет!


Пожелания за Нова година  отправете и към колегите си в оригинални новогодишни картички, като им пожелаете например по-успешна и ползотворна нова година.


На любимия си човек подарете картичка за Нова година със специално лично пожелание!


Всички картички за Нова година, които ви предлагаме са ръчно изработени, старали сме се те да бъдат ефектни, готини и колоритни,  за да създават весело настроение и да носят празничния заряд.


                                                                                  Бъдете необикновени!

«1 2»

Продукти

Цена: 7.90лв.
Цена: 8.90лв.
Цена: 8.90лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 9.90лв.
Цена: 9.90лв.
Цена: 9.90лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 6.90лв.
Цена: 6.90лв.
Цена: 9.90лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 6.90лв.
Цена: 9.90лв.
Цена: 7.90лв.
Брой:
Брой:
Брой:
«1 2» Страница 1 от 2